Taekwondo vereniging Garuda Waalwijk

Anno 1987

garuda in 't kort

 

wat doen wij?

 

trainingstijden

 

contact

 

ledenafdeling

ledenafdeling

Deze pagina is speciaal bedoeld voor onze leden. Hier kun je terecht voor bijvoorbeeld je exameneisen, foto's bekijken van activiteiten & examens, de verjaardagskalender en meer. (Deze pagina is nog in ontwikkeling)

Maak als lid van Garuda hier dan ook snel je eigen account aan door je onderaan de pagina te registreren en je account te activeren dvm een bevestigingsmail die je na registratie zult ontvangen.

Club examens

We zouden het leuk vinden als je hier aan mee wilt doen. Voor aanmeldingen en informatie kun je contact opnemen met Ernst en Bram .

Exameneisen

Hier vind je alle examen eisen die je nodig hebt om door te kunnen groeien naar je zwarte band. Log snel in met je account en download de eisen snel.

.

LEDEN NIEUWTJES


 

wist je dat....

  • Op 19 oktober de 3e Nederlandse Hanmadang weer in Waalwijk gehouden wordt.
  • Clubkampioenschap 2019 weer in aankomst is, op 6 april.
  • De zomerstop BBQ aan gaat op vrijdag 21 juni.
  • Koen v.d. Wouw & Mirthe v. Delft onze eerste leden zijn met een poom dan graduatie? Dit is een dan graad voor onder de 15 jaar. Daar naast is Mirthe, in het 30 jaar bestaan van Garuda, de 2e vrouw met een dan graad binnen onze vereniging. De eerste dan graad ging naar Sylvia v.d. Ven, echtgenoot van Danny v.d. Ven mede-oprichter & erelid van Garuda.
  • Garuda haar eerste website lanceerde in 2001? Het was een cadeau naar de aanloop op het 15 jarig bestaan van onze vereniging. Toen maakten we gebruik van een .COM domein, die overigens nog steeds bestaat. Zo'n 9 jaar later in 2010 lanceerden we een nieuwe variant namelijk de .NL versie, die we tot op de dag van vandaag telkens verfrissend willen houden en mee te laten groeien met de tijd van nu.

 

Privacy wet 2018

Deze Privacyverklaring is van toepassing op alle persoongegevens die Taekwono vereniging Garuda verwerkt van haar leden, donateurs, gastleden en ereleden. TV Garuda hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens.

Indien je lid wordt van TV Garuda of om een andere reden persoonsgegevens aan TV Garuda versrekt, geef je uitdrukkelijk toestemming om je persoonsgegevens in lijn met deze privacyverklaring te verwerken.

Wie is online?

Inloggen

Aankomende Bijzonderheden in het rooster

Club Kalender

August 2019
M T W T F S S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31